Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u problemen met bewegen? Heeft u klachten zoals pijn in de rug, knie, enkel, bekken, heup, elleboog, hand, schouder of nek?
Bij de Spil zien wij het als onze roeping om mensen niet alleen van de klacht af te helpen maar ook van gereedschap te voorzien om in de toekomst gezond te blijven. Begrijpen hoe de klacht kan ontstaan en hoe deze te voorkomen is een essentieel onderdeel van onze therapie. Daarnaast zullen wij in de meeste gevallen kijken naar het geheel en niet alleen de regio waar de klacht zich presenteert. Als bewegend mens kunnen alle schakels invloed hebben op elkaar waardoor de oorzaak soms in een andere regio gezocht moet worden.


In paramedisch centrum de Spil kunt u terecht bij een team van zo'n 11 enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten. Wij hanteren een eenvoudig te begrijpen behandelproces, altijd afgestemd op uw wensen.

Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Fysiotherapie en we zijn aangesloten bij het KNGF. U bent dus verzekerd van vakkundige fysiotherapeuten die regelmatig bij- en nascholing volgen.