Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Verkoop Spilsportshirt t.b.v. Spölhuusken gestopt

Voorlopig is sluiting Diepenveense peuterspeelzaal afgewend

Beheerder de Spil

In januari werd duidelijk dat er een grote kans was dat het Spölhuusken haar deuren na bijna 50 jaar moest sluiten. De kosten van de noodzakelijke verbouwing konden niet worden opgebracht.

Omdat dit een verlies van een belangrijke voorschoolse plek voor peuters is, zijn er verschillende acties opgezet, waaronder de verkoop van sportshirts met logo van Fysiotherapie de Spil. Op 12 juli kwam bericht dat de peuterspeelzaal in ieder geval nog een jaar open is en misschien nog vele jaren langer, door een overname door een kinderopvangorganisatie in de regio. Prachtig nieuws!

Wij danken iedereen die een shirtje bij ons heeft gekocht, de volledige opbrengst gaat naar het Spölhuusken!

www.salland1.nl/peuterspeelzaal-t-spolhuusken-uit-diepenveen-blijft-open/

Voor fysiotherapie binnenkort ook naar Thomas Wildey

Na de zomer opent De Spil een locatie op Borgele/Platvoet

Beheerder de Spil

Goed nieuws: Na de zomer opent Fysiotherapie de Spil een nieuwe locatie op wooncomplex Thomas Wildey op Borgele/Platvoet. De verbouwingswerkzaamheden zijn in volle gang. Mocht u nu al fysiotherapie nodig hebben, dan bent u uiteraard van harte welkom aan de Draaiomsweg in Diepenveen of op Kei13, op Keizerslanden.

Expositie Op de gruppe

Nieuwe foto's in de wachtruimte in Diepenveen

Beheerder de Spil

Sinds deze week hangen er werken uit de foto serie Op de gruppe, van Alex Witteveen uit Heeten. Deze serie laat het leven van een boer zien die nog op de oude grupstal melkt. Alex over de serie: "Hij moet de mest uit de gruppe nog leeg scheppen met de hand. Een uitstervende manier van boeren. Respect voor deze boer."

Naast series maakt Witteveen ook beelden voor bedrijven en nieuwsplatformen als RTV Oost. Meer informatie vindt u op  www.alexwitteveenfotografie.nl

Tafeltennissen bij Parkinson

Onder begeleiding van trainer én fysiotherapeut

Beheerder de Spil

Bij tafeltennisverening Wijk 16 (Knutteldorp) start een tafeltennisafdeling voor mensen met de ziekte van Parkinson. Uit diverse onderzoeken blijkt dat tafeltennis een posititief effect heeft op de klachten die gepaard gaan bij Parkinson. Tot en met mei kunnen Parkinsonpatiënten van alle leeftijden op donderdagmiddag trainen, onder begeleiding van een ervaren trainer én een fysiotherapeut.

Boudewijn Anten is ervaren tafeltennisser en initiatiefnemer van de Parkinsonafdeling binnen Wijk 16. Er wordt op een ontspannen manier serieus getraind. Meer informatie verkrijgt u via hem via 06-13329760.

Wekelijks sportspreekuur op woensdagavond

Gratis check en advies

Beheerder de Spil

Bij Fysiotherapie de Spil beoordelen wij in 15 minuten uw sportblessure en geven vrijblijvend advies. Ook als u geen blessure heeft, maar toch klachten ervaart tijdens het sporten, kunt u zich aanmelden.