Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Met de Assistep de trap op!

Hulpmiddel aangeschaft voor bovenverdieping in de Spil

Beheerder de Spil

Onlangs is er een Assistep geplaatst bij onze trap, ter ondersteuning bij het traplopen. Bent u wat minder goed ter been, gebruikt u dan gerust dit hulpmiddel om veilig boven bij de behandelkamer aan te komen. 

Kennismakingsavond Mindfulness

Kan de cursus u verder helpen?

Beheerder de Spil

Op maandagavond 6 september staat er weer een kennismakingsavond Mindfulness gepland. Wilt u weten wat mindfulness en de cursus inhoudt, wie mindfulnesstrainer Heidi Baack is, kortom: of de cursus van 8 avonden iets voor u is?

Meldt u dan aan voor de kennismakingsavond!

Acupunctuur bij de Spil!

Daphne Holtmaat op ma en woe aanwezig

Beheerder de Spil

Met ingang van 16 augustus is acupuncturist Daphne Holtmaat van Acupunctuur De Rande op maandagavond en woensdagochtend aanwezig in de Spil. Wij heten haar van harte welkom! Naast acupunctuur kunt u ook bij haar terecht voor voeding- en suppletieadvies. Voor het inplannen van een afspraak kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen. 

Speciaal kindervoetenspreekuur op 6 sept. a.s.

Klachten aan voet, enkel, knie, heup of rug?

Beheerder de Spil

Op maandag 6 september a.s. is er voor het eerst een kindervoetenspreekuur van onze (kinder)fysiotherapeut Dagmar Rautscher en podotherapeut Maryam Ramehey van Voetencentrum Wender.

Het gratis spreekuur is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 18 jaar. Heb jij of ondervindt uw kind klachten aan voet, enkel, knie, heup of rug of maakt u zich zorgen over het looppatroon van uw kind? Maakt u dan een afspraak voor het gratis voetenspreekuur via paramedisch centrum de Spil: 0570 - 59 11 44.