Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Winnaars bedrijfsommetje bekend!

Volgende week start LENTE editie

Beheerder de Spil

En dan nu eindelijk de uitslag! Na het lopen van de eerst 4 weken Ommetje met uiteindelijk 65 deelnemers, hebben wij per leeftijdscategorie de winnaars geselecteerd. Wij hebben alleen je gebruikersnaam, dus wanneer je ertussen zit, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We maken dan een afspraak zodat je je prijs kunt ophalen! Gefeliciteerd!! 

Voet-, enkel-, knie- of heupklachten?

Meld u aan bij ons gratis voetenspreekuur!

Beheerder de Spil

Op woensdag 3 maart a.s. is er weer een gezamenlijk voetenspreekuur van onze (kinder)fysiotherapeut Dagmar Rautscher en podotherapeut Thomas Hesp van Podotherapie Segerink. Heeft u klachten aan voet, enkel, knie, heup of rug en nemen de klachten niet af? Maakt u dan een afspraak voor het gratis voetenspreekuur via paramedisch centrum de Spil: 0570 - 59 11 44. 

Let op: vol = vol

Heel Diepenveen Beweegt - Doet u mee?

Wandel vanaf 4 februari dagelijks mee met de BedrijfsOmmetje-app van fysiotherapie de Spil!

Beheerder de Spil

Op 4 februari starten we met de Ommetje-app van de Hersenstichting! Installeer de app Ommetje op de telefoon, meld je aan met onze bedrijfscode BHP6K, kies je leeftijdscategorie en behaal zoveel mogelijk punten in de komende vier weken! De winnaar per leeftijdscategorie ontvangt een leuke, toepasselijke prijs. Start je na 4 februari? De winnaar van die groep ontvangt ook een leuke attentie.

Breiactie voor Duofiets, eindbedrag bekend

Dicky Jansen schakelt de Spil in.

Beheerder de Spil

In Diepenveen waren dit najaar diverse acties om geld in te zamelen voor de aanschaf van een nieuwe DUO-fiets.
Een van die acties was die van Dicky Jansen-van Slooten, die al jaren in onze fysiotherapiepraktijk de Spil deelneemt aan de trainingen in de oefenzaal.

 

Voetklachten?

Gratis voetenspreekuur op 6 januari

Beheerder de Spil

Op woensdag 6 januari houden (kinder)fysiotherapeut Dagmar Rautscher en podotherapeut Thomas Hesp weer een gezamenlijk voetenspreekuur. Heeft u klachten en wilt informatie over een mogelijk vervolgtraject? Meld u aan via ons secretariaat, 0570 - 59 11 44 of fysio@despil.com.