Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 12.30 uur

Week van de valpreventie!

3 tot en met 9 oktober 2022

Beheerder de Spil

Aankomende week is het de landelijke valpreventieweek. Lokale zorgverleners besteden extra aandacht aan bewustwording van én kennis over valpreventie. In Diepenveen organiseert Carinova op donderdag 27 oktober van 14.00 - 16.30 uur een informatiemiddag over het TOM-programma voor 65-plussers: Thuis Onbezorgd Mobiel. Dit vindt plaats in het Hof van Salland, leest u verder indien u zich wilt aanmelden. 

 

Kick van Beek nieuw in de praktijk!

M.i.v. 12 september a.s.

Beheerder de Spil

Vanaf 12 september is Kick van Beek werkzaam binnen onze praktijk. Hij werkt als algemeen fysiotherapeut en begeleidt ook (fitness)groepen in de oefenzaal. U treft hem vast op korte termijn. Wij vinden het leuk dat hij ons team komt versterken!  

Wie verzekert fysiotherapie het beste in 2022?

Fysio de Spil heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Beheerder de Spil

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie heeft een overzicht gepubliceerd met zorgverzekeringen en hun fysiotherapievergoedingen voor het nieuwe jaar.

Goed om te weten: fysiotherapiepraktijk de Spil heeft in 2022 contracten met alle zorgverzekeraars!

Met de Assistep de trap op!

Hulpmiddel aangeschaft voor bovenverdieping in de Spil

Beheerder de Spil

Onlangs is er een Assistep geplaatst bij onze trap, ter ondersteuning bij het traplopen. Bent u wat minder goed ter been, gebruikt u dan gerust dit hulpmiddel om veilig boven bij de behandelkamer aan te komen.