Tijdens de zomer telefonisch bereikbaar van 8.30 – 12.00 uur

Behandeling ex-coronapatiënten binnen de Spil

Beheerder de Spil

Ex-coronapatiënten houden vaak uiteenlopende klachten aan het virus over. Zij kunnen bij Fred Hubregtse terecht voor behandeling, hij heeft als fysiotherapeut een longspecialisatie. De aanpak is gericht op ademhalingsoefeningen, opbouw van spierkracht, conditie en grenzen leren bewaken. Ook is het belangrijk weer vertrouwen in het lichaam terug te krijgen.

Nieuwe data Mindfulnesscursus bekend!

Groepscursus start september 2020

Beheerder de Spil

Voorafgaand aan de groepscursus kunt u vrijblijvend deelnemen aan de kennismakingsavond op maandag 7 september 2020. Mindfulnesstrainer Heidi Baack geeft uitleg over de cursusinhoud en demonstreert enkele onderdelen van de cursus. De kosten van deze bijeenkomst bedragen € 5,- (graag gepast voldoen), u kunt zich hiervoor aanmelden via fysio@despil.com

De groepscursus vindt plaats op 8 maandagavonden: 28 september, 5, 12, 19, 26 oktober en 2, 9, 16 november 2020.

Herstellen na corona

Fysiotherapie speelt belangrijke rol

Beheerder de Spil

Heeft u het nieuwe STER-spotje al gezien? Al bent u van corona genezen, het lichamelijk herstel is intensief. De fysiotherapeut speelt hierin een belangrijke rol.

Bekijk het spotje én het verhaal van Marian, die in dat hersteltraject zit.

1-op-1 trainen in onze oefenzaal

Verbeter conditie, lenigheid of gewicht met personal training

Beheerder de Spil

U wilt (weer) aan de slag met trainen, maar weet niet goed hoe? Traint u liever individueel, dan in groepsverband? Wilt u afrekenen met ongezonde gewoonten en gezonde patronen eigen maken? Dan is trainen onder begeleiding van een personal trainer mogelijk iets voor u!

Fysiotherapie de Spil HKZ-proof

5 maart wees de audit uit dat we nog steeds aan de HKZ-normen voldoen

Beheerder de Spil

We zijn opnieuw geslaagd! 5 maart jl.waren we aan de beurt voor de periodieke audit om te controleren of we onze HKZ-kwalificatie kunnen behouden. En dat is gelukt.

 

Theme picker