Telefonisch bereikbaar tot 16.00 uur, vrijdag tot 12.30 uur

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is er op gericht om uw (sportgerelateerde) klachten te behandelen, zodat u uw sport weer op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen.
Naast recreatieve of professionele sporters, die een blessure hebben opgelopen, is sportfysiotherapie ook voor mensen met een chronische aandoening. Bij hen kan de kwaliteit van leven door (meer) beweging en sport worden verbeterd. De sportfysiotherapeut kijkt samen met u naar een passende sportbeoefening en adviseert u over de intensiteit en de frequentie waar u mee kunt beginnen.
Ook mensen die om diverse redenen lange tijd niet actief zijn geweest, komen naar de sportfysiotherapeut om weer geactiveerd en gemotiveerd te worden om te bewegen.

De behandeling wordt afgestemd op uw fysieke mogelijkheden en op de sport die u beoefent.
Hierbij kan de therapeut kiezen uit verschillende behandelmogelijkheden, zoals oefenprogramma’s, bracing of taping, mobiliserende technieken en fysiotechniek. In de sportspecifieke en functionele oefenprogramma’s spelen aspecten als kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie/stabiliteit een belangrijke rol.
Wij hebben als doel u te begeleiden tijdens uw herstel, maar ook om blessures in de toekomst te voorkomen. Preventie staat immers bij de sportfysiotherapeut voorop.

Onze sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen, verhelpen en voorkomen van uw (sport)blessures. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze sportfysiotherapeut

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen