Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Sportfysiotherapie

Waar de fysiotherapeut zijn patiënten behandelt om klachten te verminderen of klachtenvrij te laten functioneren, gaat de sportfysiotherapeut nog een stap verder. Sportfysiotherapie is er op gericht om uw (sportgerelateerde) klachten te behandelen, zodat u uw sport weer op uw eigen niveau kan beoefenen of weer pijnvrij kan bewegen. Hij of zij werkt niet alleen met geblesseerde sporters, maar geeft ook preventief adviezen. Ook mensen die om diverse redenen lange tijd niet actief zijn geweest, kunnen terecht bij de sportfysiotherapeut om weer geactiveerd en gemotiveerd te worden om te bewegen.

Sportfysiotherapie kan ook ingezet worden bij andere (kwetsbare) doelgroepen, als onderdeel van de therapie. Met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren door (meer) beweging en sport.

De sportfysiotherapeut werkt vaak intensief samen met andere disciplines in de (sport)zorg, zoals huisartsen, sportartsen, chirurgen, trainers en sportmasseurs. Deze specialisatie van fysiotherapie speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

Onze sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen, verhelpen en voorkomen van uw (sport)blessures. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze sportfysiotherapeut

Henk-Jan Nijenhuis

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen