Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Wilt u uw fysiotherapeut 10 minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van.

We willen graag weten wat u van de zorg en dienstverlening van uw fysiotherapeut vindt. Of u nu tevreden of minder tevreden bent, het biedt aanknopingspunten om de kwaliteit verder te ontwikkelen. Zo kunnen wij weer beter adviseren, behandelen en begeleiden. U doet het dus voor uzelf en voor alle andere patiënten van de fysiotherapeuten. Het bedrijf FysioPrestatieMonitor voert deze tevredenheidsmetingen voor ons uit door middel van een vragenlijst. Deze ontvangt u per e-mail en kunt u digitaal invullen en retourneren. De gegevens worden anoniem verwerkt en daarna naar ons teruggekoppeld.

De vragen of stellingen betreffen verschillende onderwerpen, zoals de fysiotherapeutische behandeling, de informatievoorziening en omgang met klachten over de behandeling. Per onderwerp leggen wij u een aantal vragen of stellingen voor. U kunt aangeven in hoeverre u het eens bent met de stelling door aan te klikken wat het meest van toepassing is. Bij een aantal vragen kunt u ‘ja’ of ‘nee’ kiezen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Hieronder vindt u de laatste resultaten.

Qualiview logo
9,2

Fysiotherapie de Spil is in de afgelopen twaalf maanden door 170 patiënten beoordeeld op Qualiview en heeft een gemiddeld cijfer van 9