Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Pijn Reset Methode

Binnen paramedisch centrum De Spil kunt u terecht voor behandeling van chronische pijn en bij onbegrepen lichamelijke klachten. Dit doen wij met behulp van de Pijn Reset Methode.

Deze methode staat voor een totaalaanpak: naast het fysiek behandelen van de pijn met de nieuwste reset-technieken, wordt ook veel aandacht besteed aan de onderliggende oorzaken van de lichaamsspanning en pijn. Met deze holistische behandelmethode worden dus de fysieke én de emotionele aspecten van de klachten aangepakt. Dit doen we door samen naar verschillende aspecten te kijken, zoals emoties, stress, beweging en Mind-Body Balans. Zo ontdekt u hoe emoties kunnen leiden tot aanhoudende lichamelijke pijn. Maar ook hoe u, met oefeningen, de pijnklachten blijvend kunt verminderen.

De Pijn Reset Methode is een persoonlijk traject. Het bestaat uit diverse onderdelen en duurt 12 weken. In het voortraject gaat u aan de slag met voorbereidende opdrachten en coaching. Ook krijgt u handreikingen voor thuis om ook na het traject pijnvrij te blijven. Zo'n 85-90% van de mensen is na het volgen van het traject volledig klachtenvrij en heeft dus ook geen (fysio)therapie meer nodig. Zij merken een toename in het energiepeil, waardoor zij weer kunnen sporten of een hobby uitoefenen. Omdat de nachtrust verbetert, starten zij uitgerust aan de dag. Ook ervaren zij meer rust en ontspanning in hun hoofd, met een verbeterde focus tot gevolg en kunnen zij beter grenzen aangeven.

Wilt u weten wat de Pijn Reset Methode voor u kan betekenen?

De Pijn Resettherapeut bij de Spil

Wouter Aalders

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen