Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Update Coronavirus, 19 augustus 2021 

In het kort:

1. Zonder afspraak kunt u de praktijk niet betreden. 

2. Door de snelle stijging van het aantal positief geteste personen in Deventer en omgeving, dragen al onze medewerkers weer een mondkapje. Patiënten en bezoekers zijn vrij in hun keuze om wel een of geen mondkapje te dragen.

3. De 1,5 meter regel geldt nog steeds.

4. Ook de looproute door ons pand blijft gehandhaafd.

5. Begeleidt u iemand naar de afspraak, wacht u dan s.v.p. buiten of in de auto

Telefonisch afspraak maken

Indien u geen last van coronaverschijnselen heeft, kunt u een afspraak bij ons maken. Dit kan uitsluitend telefonisch, aan de balie kunt u niet worden geholpen.  U leest onderaan deze pagina wanneer wij u niet in onze praktijk kunnen helpen.

Wanneer u informatie wenst, vindt u de informatie misschien op onze website of kunt u uw vraag telefonisch of per mail stellen.

Ook fitness weer mogelijk!

Sinds 19 mei is fitnessen weer mogelijk. U kunt zich uitsluitend telefonisch aanmelden, zo voorkomen wij drukte en oponthoud in de praktijk. Mogelijk kunt u nog niet op het door u gewenste moment ingepland worden, maar geeft u de gewenste tijd door aan het secretariaat, zodra er plek vrij komt nemen zij contact met u op.

Verdere informatie leest u op de nieuwspagina. 

Behandeling van ex-coronapatiënten in de Spil

Het hersteltraject voor mensen die corona hebben gehad, kan lang zijn. Onze longfysiotherapeut kan bij uiteenlopende klachten begeleiding bieden, eventueel in samenwerking met de psycholoog en diëtiste die ook binnen de Spil werken. U leest er hier meer over. 

Voor uw en onze veiligheid vragen wij verder uw medewerking bij het volgende:

1. Komt u niet eerder dan het afgesproken tijdstip van de behandeling. 
Bent u te vroeg? Blijft u dan buiten wachten op gepaste afstand van elkaar.
2. Er zijn maximaal vier mensen in de wachtruimte toegestaan. Is de wachtruimte vol? Blijft u dan buiten wachten op gepaste afstand van elkaar.
3. U komt het pand via de ingang binnen en verlaat het pand direct na de afspraak aan de achterzijde. 
Volgt u hiervoor de markering op de vloer.
4. Maakt u alstublieft na het desinfecteren van uw handen geen gebruik meer van uw mobiele telefoon en raakt uw gezicht gelieve ook niet meer aan. Daarmee gaat de desinfecterende werking verloren. 
5. Wij verzoeken u alleen bij hoge nood gebruik te maken van het toilet en de aanwezige reinigingsmiddelen te gebruiken.  

Mogelijke coronaverschijnselen én toch behandeling nodig?

(Milde) symptomen waarmee u niet in de praktijk kunt komen, zijn neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden). Wij kunnen u desgewenst wél op afstand begeleiden (telefonisch of met videobellen) of eventueel met beschermingsmaatregelen bij u thuis.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Wilt u ons volgen voor al het nieuws, tips en onze vlogs, dan vindt u hier alle links.