Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel waar we dagelijks op rekenen als het gaat om bewegen, functie en vitaliteit. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt, als u niet meer mee kunt doen met werk, sport of hobby, niet meer kunt aanpassen of niet snel genoeg hersteld. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging.

Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten of beperkingen (om erger te voorkomen) en om te leren welke (onbewuste) factoren mede veroorzakend zijn geweest voor het ontstaan van klachten. Dat kan over- maar ook onderbelasting zijn, een verkeerde houding, stress, vermoeidheid, een ongezonde levenswijze, maar natuurlijk ook als gevolg van een blessure, ongeval of operatie.

Wij adviseren, informeren en gebruiken diverse vormen van fysiotherapie, zoals oefentherapie, massagetherapie en zijn gecertificeerd in vele specialisaties binnen ons vakgebied.
De fysiotherapeut doet een lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en bespreekt dat met de patiënt, op zoek naar de optimale aanpak voor winst op het gebied van gezond bewegen en leven.

Onze therapeuten participeren in netwerken als:

Chronisch ZorgnetHandennet - Schoudernetwerk - Alknet (voorheen Solknet)

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze fysiotherapeuten

Wouter Aalders
Henk-Jan Nijenhuis
Fred Hubregtse
Ellen Wilmink
Heidi Baack
Martje Godschalk
Demi van den Brink
Dennis Roetert

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen