Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Uitsluitend tekstbericht voor afspraken

Fysieke golfgerichte screening en advies

Golfen is een sport die tot op hoge leeftijd te beoefenen is. Toch is er veel nodig voor het  herhaaldelijk, goed balcontact maken. Zo is het van groot belang optimaal te kunnen bewegen in de gewrichten, moet er niet teveel (spier)spanning zijn en spelen onder andere stabiliteit, coördinatie en balans tegelijkertijd een grote rol.

Bent u benieuwd of en welke beperkingen u heeft, of dat een fysieke oorzaak de reden is voor steeds dezelfde ongewenste balvlucht, dan is een afspraak bij Fred Hubregtse misschien iets voor u.

Goede mobiliteit en stabiliteit zijn voor de swing en het golfspel erg belangrijk. Met een screening van deze en ook andere aspecten kan hij beperkingen en (on)mogelijkheden vaststellen en met behandelingen en oefeningen uw spel verbeteren en verlichten. Zodat u prettig kunt blijven golfen met een kleinere kans op blessures.

Voelen en de kwaliteit van het spel 

Ook voelen speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van het spel. In de Nationale Golfkrant van september 2021 leest u er meer over in een artikel geschreven door Fred Hubregtse (p. 20-21).

U kunt hier alvast filmpjes over zelftesten bekijken.

Over Fred Hubregtse

Ik ben al jaren actief als golffysiotherapeut (speel zelf vanaf hcp 11) en heb op mijn Home Course de Sallandsche jarenlang de Landskampioenen van Jeugd I getest en getraind. Sinds 2020 begeleid ik ambitieuze en jonge golfsters van Team Top Golf Meiden onder leiding van oud-LPGA golfpro Mette Hageman.

Voelt u zelf iets voor een intake met screening en advies neem dan contact op met mij voor de kosten en de mogelijkheden.

Onze Golffysiotherapeut

Fred Hubregtse

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Wat onze patiënten zeggen