Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Trainen met een personal trainer: iets voor u?

U wilt (weer) aan de slag met trainen, maar weet u niet goed hoe? Traint u liever individueel, dan in groepsverband? Wilt u weer gaan sporten, maar kan dat door omstandigheden nog niet zoals u gewend bent? Dan is trainen onder begeleiding van een personal trainer mogelijk iets voor u!

Wat doet een personal trainer?

Vanuit fysiotherapie de Spil verzorgt Wouter Aalders de begeleiding. Hij kan u helpen om gewicht te personal training
verliezen, kracht- en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is een personal trainer een coach, een leraar of een bron van inspiratie. Hij motiveert u om uw doel te bereiken.

Praktisch gezien zijn personal trainers het best te omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. De personal trainer kan u helpen om oude patronen te doorbreken en nieuwe, gezondere gewoonten eigen te maken.

Kosten

De grote voordelen van een 1-op-1 training ten opzichte van een vrije training: een effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht én u bespaart uzelf tijd. Door de combinatie van begeleiding en persoonlijk aandacht werkt u heel gericht aan uw doel(en). Dit geeft een optimaal resultaat. De duur van een training is één uur en de kosten bedragen € 100,- per keer. 

Intakeafspraak

Tijdens een uur durende intake stellen wij samen uw doelen vast. De trainer verricht verschillende metingen en u voert een begintest uit, waarna de personal trainer een schema-op-maat opstelt. Daar gaat u ook al meteen mee aan de slag. Belt u voor het plannen van een intakeafspraak naar 0570 - 59 11 44 of stuurt u een e-mail naar fysio@despil.com.

Onze personal trainer

Wouter Aalders