Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Update Coronavirus, 4 november 2020 

Beste patiënt,

Onze praktijk is sinds half mei onder strikte voorwaarden vanuit het RIVM weer gestart met behandelingen. Wij zijn blij u weer te kunnen helpen! 
Wij vragen u alleen op afspraak de praktijk te betreden. U draagt in de wachtkamer een MONDKAPJE. Begeleidt u iemand naar de afspraak, wacht u dan s.v.p. buiten of in de auto

Telefonisch afspraak maken

Indien u geen last van coronaverschijnselen heeft, kunt u een afspraak bij ons maken. Dit kan uitsluitend telefonisch, aan de balie kunt u niet worden geholpen. Er worden u dan enkele vragen gesteld, om een eventueel besmettingsgevaar te beperken. U leest onderaan deze pagina wanneer wij u niet in onze praktijk kunnen helpen.

Trainen in de oefenzaal

Met ingang van 1 juli 2020 zijn de fitnessgroepen in onze oefenzaal weer gestart. De groepsgrootte is voorlopig aangepast en er gelden een aantal maatregelen om het sporten voor u én voor ons veilig en plezierig te maken. Mocht trainen (tijdelijk) niet meer mogelijk worden, dan bellen wij u als u op die dag zou trainen. Traint u in de dagen na dat besluit, dan ontvangt u een e-mail. U leest er meer over in onze brief van 18 juni 2020.

Indien u deze training weer wilt hervatten, vragen wij u om contact op te nemen met ons secretariaat, 0570 - 59 11 44 (ma t/m do 8.30 - 16.00 uur en vrij 8.30 - 12.30 uur). 

Behandeling van ex-Coronapatiënten in de Spil

Het hersteltraject voor mensen die Corona hebben gehad, kan lang zijn. Dit geldt voor mensen die in het ziekenhuis of op de IC's hebben gelegen, maar ook voor hen die thuis in quarantaine zijn gebleven. Onze longfysiotherapeut kan bij uiteenlopende klachten begeleiding bieden, eventueel in samenwerking met de psycholoog en diëtiste die ook binnen de Spil werken. U leest er hier meer over. 

Alleen ons pand betreden als u een afspraak heeft

Wanneer u informatie wenst, vindt u de informatie misschien op onze website of kunt u uw vraag telefonisch of per mail stellen.

Voor uw en onze veiligheid vragen wij verder uw medewerking bij het volgende:

1. Komt u niet eerder dan het afgesproken tijdstip van de behandeling. 
Bent u te vroeg? Blijft u dan buiten wachten op gepaste afstand van elkaar.
2. Er mogen maximaal vijf mensen in de wachtruimte: 4 personen in het voorste deel en 1 persoon in het deel voorbij de balie. 
Is de wachtruimte vol? Blijft u dan buiten wachten op gepaste afstand van elkaar.
3. U komt het pand via de ingang binnen en verlaat het pand direct na de afspraak aan de achterzijde. 
Volgt u hiervoor de markering op de vloer.
4. Maakt u alstublieft na het desinfecteren van uw handen geen gebruik meer van uw mobiele telefoon en raakt uw gezicht gelieve ook niet meer aan. Daarmee gaat de desinfecterende werking verloren. 
5. Na de afspraak: U verlaat meteen het pand, waarbij u verplicht bent uw handen opnieuw te desinfecteren. 
6. Wij verzoeken u alleen bij hoge nood gebruik te maken van het toilet en de aanwezige reinigingsmiddelen te gebruiken.  

Mogelijke coronaverschijnselen én toch behandeling nodig?

(Milde) symptomen waarmee u nog niet in de praktijk kunt komen, zijn neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden). Wij kunnen u desgewenst wél op afstand begeleiden (telefonisch of met videobellen) of eventueel met beschermingsmaatregelen bij u thuis.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Wilt u ons volgen voor al het nieuws, tips en onze vlogs, dan vindt u hier alle links.