Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.00 uur
Vrijdag 8.30 – 12.30 uur

Echografie

Bij rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, maar ook bij bewegingsbeperkingen in andere gewrichten kan manuele therapie een geschikte behandelmethode zijn.
Met manuele therapie wordt de beweeglijkheid van uw gewrichten snel vergroot en uw functionaliteit verbeterd. Hierdoor zijn de effecten van manuele therapie vaak direct merkbaar.
Veelal is overbelasting of juist te weinig beweging van het gewricht de oorzaak van de klacht. Bewegen wordt dan moeilijk en pijnlijk. Manuele therapie is een behandelmethode waarbij vooral op de wervelkolom en de spieren mobilisaties, manipulaties worden toegepast. De manueel therapeut beoordeelt ook uitgebreid de werk-/thuissituatie en heeft aandacht voor andere factoren die van invloed zouden kunnen zijn op uw klachten.

Onze manuele fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van rug- en wervelkolom gerelateerde klachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze therapeuten voor echografie

Dagmar Rautscher
Fred Hubregtse

Fysiotherapie:
Bewegen is de Spil in je leven.

Ieder jaar gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut omdat zij problemen hebben met bewegen. Onze fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen.

Maak een afspraak

Wat onze patiënten zeggen