Laatste Nieuws

Pubercoaching

Pubercoach: Wilma de Moor

Een coach voor de puber die verder wil!

 

Ben je 12 jaar of ouder?  Dan kan ik helpen door zonder oordeel een luisterend oor te bieden voor puberzaken en alles waar je nu mee zit.
Misschien wil je meer zelfvertrouwen, heb je last van faalangst of word je gepest op school. Het kan ook dat je problemen ervaart in de omgang met anderen, zoals je ouders, leerkrachten en/of vriend(inn)en.

Bij mij kunnen we samen werken aan oplossingen voor wat je dwars zit. Heb je misschien een wens om iets te leren wat nu even niet zo goed lukt?

Soms komen jongeren bij me, omdat hun ouder(s) het een goed idee vinden.
Ik vind het belangrijk om je te vertellen dat ik alleen met jou ga werken, als jij het ook een goed idee vindt. Daarom is het handig elkaar een keer te ontmoeten, zodat je zelf uit kunt vinden of het iets is voor jou. Ook moet je weten dat alles wat je mij vertelt in principe geheim is!

In onze gesprekken zal ik vragen stellen en we ontdekken wat je wilt leren. Het belangrijkste is dat jij je beter zult voelen en vol zelfvertrouwen, zodat jij daarna weer helemaal zelf door kan gaan!

Een coach hebben is trouwens heel gewoon. Bijna iedereen die verder wil, heeft tegenwoordig een coach. In de sport, in de politiek, op school. Je bent echt niet de enige. Het is dus niks om je voor te schamen, integendeel. Je wilt gewoon verder en je doet er iets aan. Dat is pas stoer!

Contact De Spil
Paramedisch Centrum De Spil
Draaiomsweg 46a
7431 CX Diepenveen
Nummers
Telefoon: 0570-591144
Fax: 0570-590800
Emailadressen
Contact opnemen
fysio@despil.com
 
Algemene informatie
info@despil.com
Powered by Idas Internet & ICT    Login