Laatste Nieuws

Manuele therapie

  
Fred Hubregtse           Wouter Aalders

Bewegingsvrijheid….daarvoor ga je naar de manueel therapeut!

filmpje manueeltherapie

Want als je bewegingsvrijheid vermindert, kan manuele therapie de oplossing bieden. De manueel therapeut onderzoekt met name uitgebreid de wervelkolom, zodat hij een heldere analyse kan maken van wat je mankeert.
De manueel therapeut beoordeelt vooral de gewrichten en daarmee samenhangende actieve en passieve bewegingen in hun samenhang en zoekt verbanden. De manueel therapeut beoordeelt ook uitgebreid de werk-/thuissituatie en heeft aandacht voor andere factoren die van invloed zouden kunnen zijn op uw klachten. De manueel therapeut kijkt dus verder dan je specifieke klacht en is in zijn analyse op zoek naar een logische verklaring.

Vrije Toegang
Manuele therapie is vrij toegankelijk, dat wil zeggen dat je zonder verwijzing een afspraak kunt maken voor een screening of behandeling. Bij een screening (indien je zonder een verwijzing komt) beoordeelt de manueel therapeut dan of je met deze klachten verder kunt worden onderzocht of dat het beter is direct door te verwijzen naar de huisarts of een collega. Meestal volgt direct na de screening een intake/ onderzoek om tot een behandelvoorstel te komen. Je hebt dus direct na de eerste afspraak duidelijkheid.

              Lees meer
Contact De Spil
Paramedisch Centrum De Spil
Draaiomsweg 46a
7431 CX Diepenveen
Nummers
Telefoon: 0570-591144
Fax: 0570-590800
Emailadressen
Contact opnemen
fysio@despil.com
 
Algemene informatie
info@despil.com
Powered by Idas Internet & ICT    Login